Auto

2015-08-09 15.34.06Autoverhuur

Bij ons kun je een huurauto tegen uiterst aantrekkelijke prijzen reserveren. Wij beiden huurauto’s met all-risk verzekering zonder eigen risico (of een klein eigen risico, welke afkoopbaar is) en een persoonlijke service bij aankomst op het vliegveld Santa Cruz de La Palma en geen gedoe met creditcards.

De voordelen:

  • Ruime keus en beschikbaarheid aan voertuigen en modellen
  • Heldere tarieven – geen verrassingen achteraf
  • Kostenloos annuleren tot 48 uur vóór aankomst
  • Hoge kwaliteit -en servicegarantie
  • Afhalen en terugbrengen op het vliegveld of op een plek naar keuze.

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Hoe reserveer ik een auto?

Mail de volgende gegevens aan ons (info@casadebuceo.nl): voornaam, achternaam, je e-mailadres, aankomstdatum, vertrekdatum, vluchtnummer, autoklasse en eventuele opmerkingen. Wij zorgen voor een prijsopgave en daarna een eventuele reservering. Indien je dan akkoord gaat, bevestigen we deze reservering en krijg je van ons een bevestigingsmail. Geen gedoe met creditcards want je betaald of aan ons of contant bij aankomst op het vliegveld.

Ook in rij staan bij de grote autoverhuurders is niet aan de orde. De lokale autoverhuurders wachten op je in de parkeergarage en helpen je vlot.

Tariefen

De prijzen voor een huurauto variëren nogal.  Er zijn prijzen voor klasse A auto´s t/m klasse F en er zijn verschillende prijzen per seizoen. Een uitgebreide en recente prijslijst vind je op www.autosoyka.de of op www.la-palma24.com/autos-und-preise. Zoals gezegd, we kunnen voor je bemiddelen zodat je gewoon in het Nederlands een auto kunt reserveren.  Beide verhuren ook motoren en bij La Palma 24 zijn ook scooters te huur.