Wat we aanbieden

Duiken op La Palma!

la-bombilla-la-palmaWe nemen je graag mee naar de mooiste duikstekken van La Palma! In ons duikcentrum maken we samen met jou een plan om de duikdagen die voor je liggen zo goed mogelijk in te vullen. Want we hebben geen vast programma. We kijken naar de golven, we kijken naar het weer en wij kijken naar jou persoonlijke wensen. Op basis daarvan bepalen we welke duiken we gaan maken.

Vervolgens zorgen we dat alle materialen klaar staan voor gebruik en spreken af op een plek die voor jou gunstig is. Wij zorgen voor een routebeschrijving of pikken je op van je vakantieadres. 

Kortom, maatwerk maar wel in overleg. We kijken naar de mogelijkheden en naar persoonlijke wensen. Houden rekening met jou maar ook met andere duikers. De groepen zullen altijd klein zijn, max. 4 personen per gids en de verschillende niveaus zo goed mogelijk ingedeeld.

De prijzen voor onze duiken vind je in onze prijslijst. Houd er rekening mee dat je in Spanje verplicht bent een duikverzekering te hebben. Deze kun je bij ons afsluiten of sluit hem af in Nederland en neem een bewijs mee. Veel doorlopende reisverzekeringen dekken duiken, soms standaard en soms aanvullend. Check dit thuis even en neem ook daarvan even een bewijs mee.

Wat is er te zien? Nou, veel! Mooie landschappen met een grote diversiteit aan onderwaterleven. Verwacht hier geen haaien, manta´s of dolfijnen te zien. Die kans is vrij klein. Engelhaaien zien we soms en schildpadden komen we ook regelmatig tegen. Hier is de afwisseling en het mooie landschap uniek te noemen!

Heb je een medische verklaring? Neem deze dan mee. Zo niet, geen nood aan de man/vrouw, we kunnen dat hier ook snel regelen!

Introduktieduik!

La Palma introductieduik

Ben je ook zo benieuwd naar de onderwaterwereld van La Palma? Dan is de introductieduik de manier om dit te ervaren, om voor de eerste keer onder water te ademen en te zweven. Na een uitvoerige briefing duik je onder 1 op 1 begeleiding van een instructeur in de oceaan. En maak je een echte duik van ca 45 minuten.

Wil je daarna verder met de PADI Open Water Diver (OWD) cursus, dan krijg je de introduktieduik voor de helft van de prijs (27,50 euro ipv 55 euro)

Omdat we ons realiseren dat een duik in de oceaan soms net een te grote stap is, is een introduktieduik in het zwembad ook mogelijk. Voor meer informatie: info@casadebuceo.nl

Tijdsduur: 1/2 dag 

 Scuba Review

Al een tijdje niet meer gedoken en wil je het allemaal opfrissen? Een beetje theorie, een duik in de oceaan, inclusief herhalingsoefeningen en gebruik van uitrusting.

Tijdsduur: 1/2 dag

Nachtduik

Heeft La Palma geen nachtleven? Nou, we dachten van wel! Duik met ons in het woelige nachtleven van La Palma, maar dan onder water. Consumptie verplicht! 

Tijdsduur: 2 tot 3 uur (‘s avonds)
Geen extra kosten!

Snorkelen!

Ontdek de prachtige onderwaterwereld, maar dan zonder perslucht!

Inhoud:

 • uitleg over het snorkelen, onze tips en trucs!
 • snorkeltoer, onder begeleiding, vanaf de mooie stranden van La Palma!

Tijdsduur: 1/2 dag 

La Bombilla La PalmaPADI Scuba diver

Geen tijd of geld voor een hele Open water cursus? Na deze cursus mag je duiken onder begeleiding van een PADI professional tot een maximum diepte van 12 meter. Dit is het eerste deel van de Open water cursus. Je krijgt een pasje en hierna kun je het laatste deel van de Open Water Diver cursus doen. 

Inhoud:

 • 3 theorie modules,
 • 2 a 3 sessies in beschut water,
 • de eerste 2 buitenduiken.

Tijdsduur: 2 dagen.

cursusPADI Open Water Diver (OWD)

Na deze cursus kun je helemaal zelf (met een buddy) het onderwater paradijs bekijken! Je mag met dit brevet over de hele wereld zelfstandig duiken tot een maximale diepte van 18 meter. De meest gegeven duikcursus ter wereld!

Inhoud:

 • Duiktheorie, zelfstudie via boek of e-learning + een examen
 • 4 of 5 beschutwaterduiken (in zwembad en/of een beschut deel van de oceaan)
 • 4 duiken in de Atlantische Oceaan

Tijdsduur: 3 a 4 dagen.

Lees hier meer over de PADI OWD cursus

Referral (OWD)

Geen zin om in Nederland in het buitenwater te duiken, maar ook geen zin om op vakantie theorie en je beschutwater duiken te doen? Dan is dit je oplossing! Neem contact met ons op voor de door ons aanbevolen duikcentra in Nederland!

Inhoud:

 • 4 duiken in de oceaan,
 • Gebruik van uitrusting,
 • brevet OWD

Tijdsduur: 2 dagen.

PADI Open Water e-Learning (OWD)

Geen zin om met je neus in de boeken te zitten tijdens je vakantie en wil je studeren in je eigen tempo, tijd en huiskamer. Dan is dit het voor jou!

Inhoud:

 • begeleiding op afstand via internet van een PADI instructeur,
 • theorie-examen,
 • 5 sessies in beschut water,
 • 4 buitenduiken,
 • Het felbegeerde PADI OWD brevet.

Tijdsduur: 3 a 4 dagen.

Malpique-basaltPADI Advanced Open Water Diver (AOWD)

Je maakt 5 avontuurlijke duiken, waarvan twee verplicht: de diepe duik (18 – 30 meter) en onderwater navigatie.
Daarna maken we samen een keuze uit bijvoorbeeld: nachtduik, PPB, multilevel, onderwater fotografie, visherkenning, zoeken en bergen, bootduiken etc.

Inhoud:

 • 5 avontuurlijke duiken in de oceaan,
 • Adventures in Diving manual.

Tijdsduur: 2 a 3 dagen.

Lees hier meer over de PADI AOWD cursus

Specialties

 • Nachtduiker, 3 nachtduiken en theorie + aanvraag brevet. (PADI nachtduiker)
 • Deep Diver: 4 diepe duiken, theorie + aanvraag brevet. (PADI diepduiker)
 • Digital Underwater Photographer (DUP), 2 duiken, gebruik materiaal en versturen foto’s. (PADI DUP)
 • Peak Performance Boyancy (PPB), 2 duiken en theorie. (PADI PPB)
 • Project AWARE Specialty. (PADI AWARE)

 Emergency First Response (EFR) en Care for Children (CFC)

Wil je kunnen hulp verlenen en reanimeren? Hiervoor hoef je niet te duiken of duiker te zijn!
Tijdsduur: 1 dag        
Inclusief: lesmateriaal en aanvraag brevet

Lees hier meer over EFR en CFC

PADI Rescue Diver

Uitdagend en de moeite waard, is de beste beschrijving voor de PADI Rescue Diver-cursus. Voortbouwend op wat je al geleerd hebt wordt in deze cursus verder aandacht besteed aan wat je al weet over hoe je problemen voorkomt en wat je doet als ze toch ontstaan.

Het leuke aan deze cursus is dat je de uitdaging aangaat en die onder de knie krijgt. Je gaat meer letten op je omgeving en de mensen met wie je duikt.
De meeste duikers vinden deze cursus veeleisend maar zeker de moeite waard. Als hij afgelopen is, geven velen aan dat het de beste cursus is die ze ooit hebben gedaan.

 Lees hier meer over de PADI rescue diver

PADI Master Scuba Diver

Met de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie heb je het hoogste niet-professionele niveau in het PADI-systeem van duikopleidingen bereikt. Dat betekent dat je behoorlijk wat opleiding en ervaring hebt gekregen in verschillende soorten duikomgevingen. Zie alle specialtycursussen die er zijn.

Deelnamevereisten:

 • PADI Advanced Open Water Diver (of een kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie)
 • PADI rescue Diver of Junior Rescue Diver (of een kwalificerend brevet van een andere organisatie)
 • 12 jaar oud zijn
 • Minimaal vijf PADI Specialtycursussen
 • Minimaal 50 gelogde duiken

Lees hier meer over PADI Master Scuba Diver cursus

PADI Divemaster

nanneke-introHeb jij een hartstochtelijke, niet aflatende passie voor duiken? Of houd je er gewoon van met heel je hart? Denk dan eens na over wat voor werk je het liefste zou doen en word PADI Divemaster.

Als jij je bij de groep aansluit door PADI Divemaster te worden, sluit je je aan bij de grootste en meest gerespecteerde duikgroep van de wereld, namelijk die van PADI-professionals. Het gaat hier om PADI Divemasters en Instructors die allen een passie voor duiken hebben en actief begaan zijn met de gezondheid van de onderwaterwereld.

Op zoek naar de eerste carrièrestap de duikwereld in? Je avontuur op sportduikinstructeursniveau begint met het PADI Divemaster-programma. In dit programma werk je nauw samen met een PADI Instructor. Je breidt je duikkennis uit en je verfijnt je vaardigheden tot ze op professioneel niveau zijn. De PADI Divemaster-opleiding ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten, waardoor je gekwalificeerd wordt om toezicht te houden op duikactiviteiten en je instructeurs kunt assisteren met cursisten. PADI Divemaster zijn is een vereiste om deel te kunnen nemen aan de cursussen PADI Assistant Instructor en PADI Open Water Scuba Instructor .

Lees hier meer over de PADI Divemastercursus