Welkom bij Casa de Buceo – Duiken op La Palma

Welkom bij Casa de Buceo – Duikhuis La Palma

Casa de Buceo – Duikhuis La Palma bestaat alweer bijna 10 jaar en nog steeds is het voor ons een privilege om elke dag weer in de prachtige oceaan rond La Palma te duiken en heel veel blije gezichten te zien na de duiken. Het doet ons vooral ook goed om te zien dat steeds meer duikers La Palma zien als een zeer goed alternatief voor andere duikbestemmingen. Vrijwel iedereen is oprecht verbaasd over de prachtige landschappen onder water en de enorme biodiversiteit. Daarbij zijn de duikstekken voor iedereen zeer toegankelijk, erg gemakkelijk, heel divers en voor elk niveau interessant, van introductieduiker, beginnende duiker tot ervaren rot.

Maatwerk

Ondanks het feit dat steeds meer duikers en snorkelaars de weg naar ons Duikhuis vinden, is het voor ons geen probleem om dezelfde kwaliteit en het maatwerk te bieden als 9 jaar geleden.

Een duikdag is voor ons niet alleen mooie dingen zien, maar ook je veilig en vertrouwd voelen zodat je nog meer kunt genieten van je duiken. En dan ook nog zonder de rompslomp van vroeg in de duikschool opdraven om spullen in te pakken en na de duikdag weer moeten spoelen enzo. Dat blijven we voor je doen!

Waar we zitten

Je kunt ons vinden midden in het centrum van Los Llanos. Achter de grote kerk op de Plaza de España ligt een klein pleintje; Plaza Chica. Daarachter ligt de Calle Conrado Hernandez en daar zit ons duikhuis. We beschikken over een grote lokatie met een groot terras, dat kun je niet missen. De parkeergarage ligt op ongeveer 200 meter en andere parkeergelegenheid is ook zeer dichtbij. 

Contact opnemen!

Je kunt ons uiteraard bereiken via e-mail: hola@casadebuceo.nl, even bellen of via Whatsapp:

Nanneke: +34 663 326 520 of  Joost: +34 671 227 040. 

Drinken op ons terras

Binnen en op ons terras kun je nu ook genieten van een drankje en een hapje. We hebben een eenvoudige kaart met lekkere tosti’s en kleine tapas en pinchos. Een koel biertje, een koud frisdrankje of een goed glas wijn passen daar perfect bij! 

 

 13626646_10154405137489343_173932566028320405_n    2016-08-17 13.22.33 
 

Duiken met ons

gorgonen_lapalma-loscancajosOnze aanpak richt zich op het verzorgen van de perfecte duikdag waarbij we zoveel mogelijk invulling geven aan je persoonlijke wensen. We zijn een ‘no-nonsense’ duikschool, wat wil zeggen dat we juist veel aandacht schenken aan de dingen die belangrijk zijn zoals veiligheid en plezier en vallen je niet lastig met gedoe. 

Neem een kijkje in de keuken van ons Duikhuis La Palma en lees meer over onze aanpak bij Aanbod. Daarnaast heeft La Palma, het groene Canarische eiland, een unieke onderwaterwereld. Je zult versteld staan van het bijzondere landschap en het uitbundige leven onder water. Duiken op La Palma is voor iedereen, voor de beginnende duiker maar ook als je al wat meer duiken hebt gemaakt. Alleen, met niet-duikende partner, met de duikclub, de gehele familie; iedereen zal aan zijn trekken komen op La Palma.

Maar we doen nog meer. We kunnen bijvoorbeeld een leuk huisje of appartement voor je regelen aan de zonnige westkant en in de buurt van het duikcentrum. En we kunnen een auto voor je klaar zetten op het vliegveld of bij je hotel. Stuur ons een e-mail en vraag naar de mogelijkheden! Je bent van harte welkom in onze Casa de Buceo, het duikhuis op La Palma!

Op zoek naar onze prijzen? Hier is onze prijslijst.

Nanneke en Joost, hola@casadebuceo.nl 

Manta’s op La Palma

De afgelopen weken zijn er al verschillende keren manta’s gespot op de andere Canarische Eilanden, zoals Tenerife en El Hierro. En een paar weken geleden ook door een andere duikschool hier op La Palma. Blijkbaar was 2 augustus het geluk aan onze kant en konden we onze ogen niet geloven toen een groep van 7 manta’s boven ons cirkelden. Het was alsof ze even polshoogte kwamen nemen om vervolgens weer verder te vliegen. Als we hier af en toe al 1 manta zien is dat speciaal, een groep van 7 is wel heel bijzonder en waarschijnlijk ‘once in a lifetime’. 

Gelukkig hebben we alles op film 🙂