Welkom bij Casa de Buceo – Duiken op La Palma

Welkom bij Casa de Buceo – Duikhuis La Palma

Casa de Buceo – Duikhuis La Palma bestaat alweer 10 jaar en nog steeds is het voor ons een privilege om elke dag weer in de prachtige oceaan rond La Palma te duiken en heel veel blije gezichten te zien na de duiken. Het doet ons vooral ook goed om te zien dat steeds meer duikers La Palma zien als een zeer goed alternatief voor andere duikbestemmingen. Vrijwel iedereen is oprecht verbaasd over de prachtige landschappen onder water en de enorme biodiversiteit. Daarbij zijn de duikstekken voor iedereen zeer toegankelijk, erg gemakkelijk, heel divers en voor elk niveau interessant, van introductieduiker, beginnende duiker tot ervaren rot.

Onze visie en missie

Ondanks het feit dat steeds meer duikers en snorkelaars de weg naar ons duikhuis vinden, is het voor ons geen probleem om dezelfde kwaliteit en het maatwerk te bieden als 10 jaar geleden.

Een duikdag is voor ons niet alleen mooie dingen zien, maar ook je veilig en vertrouwd voelen zodat je nog meer kunt genieten van je duiken. En dan ook nog zonder de rompslomp van vroeg in de duikschool opdraven om spullen in te pakken en na de duikdag weer moeten spoelen enzo. Dat blijven we voor je doen! 

Waar we zitten

Je kunt ons vinden midden in het centrum van Los Llanos. Achter de grote kerk op de Plaza de España ligt een klein pleintje; Plaza Chica. Daarachter ligt de Calle Conrado Hernandez en daar zit ons duikhuis. We beschikken over een grote locatie met een groot terras, dat kun je niet missen. De parkeergarage ligt op ongeveer 200 meter en andere parkeergelegenheid is ook zeer dichtbij. 

Contact opnemen!

Je kunt ons uiteraard bereiken via e-mail: hola@casadebuceo.nl, even bellen of via Whatsapp:

Nanneke: +34 663 326 520 of  Joost: +34 671 227 040. 

Duiken met ons

Onze aanpak richt zich op het verzorgen van de perfecte duikdag waarbij we zoveel mogelijk invulling geven aan je persoonlijke wensen. We zijn een ‘no-nonsense’ duikschool, wat wil zeggen dat we juist veel aandacht schenken aan de dingen die belangrijk zijn zoals veiligheid en plezier en vallen je niet lastig met gedoe. 

Neem een kijkje in de keuken van ons Duikhuis La Palma en lees meer over onze aanpak bij Aanbod. Daarnaast heeft La Palma, het groene Canarische eiland, een unieke onderwaterwereld. Je zult versteld staan van het bijzondere landschap en het uitbundige leven onder water. Duiken op La Palma is voor iedereen, voor de beginnende duiker maar ook als je al wat meer duiken hebt gemaakt. Alleen, met niet-duikende partner, met de duikclub, de gehele familie; iedereen zal aan zijn trekken komen op La Palma.

Maar we doen nog meer. We kunnen bijvoorbeeld een leuk huisje of appartement voor je regelen aan de zonnige westkant en in de buurt van het duikcentrum. En we kunnen een auto voor je klaarzetten op het vliegveld of bij je hotel. Stuur ons een e-mail en vraag naar de mogelijkheden! Je bent van harte welkom in onze Casa de Buceo, het duikhuis op La Palma!

Op zoek naar onze prijzen? Hier is onze prijslijst.

Zonnige groet en wie weet to snel op La Palma,
Nanneke en Joost, hola@casadebuceo.nl