Welkom bij Casa de Buceo – Duiken op La Palma

Welkom bij Casa de Buceo – Duikhuis La Palma

Na 8 jaar op ons geweldige plekje te hebben vertoefd aan de Calvo Sotelo 16B zijn we verhuisd naar een groter pand. We zijn letterlijk en figuurlijk uit ons duikhuis gegroeid. We hebben nu veel meer ruimte om jullie te ontvangen met zelfs een groot terras waar je nog lekker iets kunt eten en drinken. Onze missie en visie blijft uiteraard hetzelfde: kleine groepen, maatwerk en vooral veel persoonlijke aandacht. We hebben daarom ook wat meer mensen in dienst die ook achter onze aanpak staan. 

duikhuis

Ons nieuwe adres is de Calle Conrado Hernandez 4B en ligt net als ons oude duikhuis midden in het centrum van Los Llanos. Achter de grote kerk op de Plaza de España van Los Llanos ligt een klein pleintje; Plaza Chica. Daarachter ligt de Calle Conrado Hernandez, het duikhuis zie je dan aan je rechterhand. Het terras is zo groot, dat kun je niet missen. De parkeergarage ligt op ongeveer 200 meter en andere parkeergelegenheid is zeer dichtbij.

Binnen en op ons terras kun je nu ook genieten van een drankje en een hapje. We hebben een eenvoudige kaart met lekkere tosti´s en kleine tapas en pinchos. Een koel biertje, een koud frisdrankje of een goed glas wijn passen daar perfect bij! Zowel de duikschool als het café zijn dagelijks open van 9:30 tot 19:00. 

Hopelijk tot snel in ons nieuwe duikhuis op La Palma!

 13626646_10154405137489343_173932566028320405_n    2016-08-17 13.22.33 
 

Duiken met ons

gorgonen_lapalma-loscancajosOnze aanpak richt zich op het verzorgen van de perfecte duikdag waarbij we zoveel mogelijk invulling geven aan je persoonlijke wensen. We zijn een ´no-nonsense´duikschool, wat wil zeggen dat we juist veel aandacht schenken aan de dingen die belangrijk zijn zoals veiligheid en plezier en vallen je niet lastig met gedoe. 

Neem een kijkje in de keuken van ons Duikhuis La Palma en lees meer over onze aanpak bij Aanbod. Daarnaast heeft La Palma, het groene Canarische eiland, een unieke onderwaterwereld. Je zult versteld staan van het bijzondere landschap en het uitbundige leven onder water. Duiken op La Palma is voor iedereen, voor de beginnende duiker maar ook als je al wat meer duiken hebt gemaakt. Alleen, met niet-duikende partner, met de duikclub, de gehele familie; iedereen zal aan zijn trekken komen op La Palma.

Maar we doen nog meer. We kunnen bijvoorbeeld een leuk huisje of appartement voor je regelen aan de zonnige westkant en in de buurt van het duikcentrum. En we kunnen een auto voor je klaar zetten op het vliegveld of bij je hotel. Stuur ons een e-mail en vraag naar de mogelijkheden! Je bent van harte welkom in onze Casa de Buceo, het duikhuis op La Palma!

Nanneke en Joost, info@casadebuceo.nl 

Las Cabras en de schildpad

turtleLas Cabras is één van de duiklokaties op La Palma, aan de zuidoostkant van het eiland. Een bijzondere plek en onder water kenmerkt deze plek zich door de kleurrijke begroeiing op de rosten en een stijlwand naar een onpeilbare diepte. En sinds kort heeft een schilpad besloten om daar te gaan wonen. Bijna elke duik komen we hem wel tegen. Nu maar hopen dat ie daar nog een tijdje blijft. De schildpad is een vrij kleine karetschildpad (Eretmochelys imbricata en is bij vlagen zeer nieuwsgierig. Hij kan soms minuten lang met je meezwemmen totdat ie het zat is en weer zijn eigen weg volgt. We hebben ook een kort filmpje die je hier kunt bekijken…