Welkom bij Casa de Buceo – Duiken op La Palma

Welkom bij Casa de Buceo – Duikhuis La Palma

We zijn verhuisd!!!

Na 8 jaar op ons geweldige plekje te hebben vertoefd aan de Calvo Sotelo 16B zijn we verhuisd naar een groter pand. We zijn letterlijk en figuurlijk uit ons duikhuis gegroeid. We hebben nu veel meer ruimte om jullie te ontvangen met zelfs een groot terras waar je nog lekker iets kunt eten en drinken. Onze missie en visie blijft uiteraard hetzelfde: kleine groepen, maatwerk en vooral veel persoonlijke aandacht. We hebben daarom ook wat meer mensen in dienst die ook achter onze aanpak staan. 

duikhuis

Ons nieuwe adres is de Calle Conrado Hernandez 4B en ligt net als ons oude duikhuis midden in het centrum van Los Llanos. Achter de grote kerk op de Plaza de España van Los Llanos ligt een klein pleintje; Plaza Chica. Daarachter ligt de Calle Conrado Hernandez, het duikhuis zie je dan aan je rechterhand. Het terras is zo groot, dat kun je niet missen. De parkeergarage ligt op ongeveer 200 meter en andere parkeergelegenheid is zeer dichtbij.

Op ons terras, en ook binnen, kun je nu ook genieten van een drankje en een hapje. We hebben een eenvoudige kaart met lekkere tosti´s en tapas. Een koel biertje, een koud frisdrankje of een goed glas wijn passen daar perfect bij! 

Hopelijk tot snel in ons nieuwe duikhuis op La Palma!

 13626646_10154405137489343_173932566028320405_n    2016-08-17 13.22.33 

teamHet Team

Het duikteam bestaat deze zomer uit natuurlijk wij 2-en, Nanneke en Joost en uit Agnes, Anouck en Willem. Agens is Divemaster en Anouck en Willem hebben net hun DM opleding afgerond bij ons. We zijn uiteraard super blij met deze drie nieuwe enthousiaste duikers die net als wij veel persoonlijke aandacht geven, veel begeleiden en duikveiligheid erg hoog hebben zitten. Kortom, precies zoals wij het al 8 jaar doen.

Op de foto staat niet Lorimer, onze Palmero vliegende keep. Lorimer heeft een eigen duikclub en springt bij daar waar nodig. 

 

Duiken met ons

gorgonen_lapalma-loscancajosDuiken kun je overal ter wereld, maar duiken op La Palma met ons is net even anders. Onze aanpak richt zich op het verzorgen van de perfecte duikdag waarbij we zoveel mogelijk invulling geven aan je persoonlijke wensen. Neem een kijkje in de keuken van ons Duikhuis La Palma en lees meer over onze aanpak bij Aanbod. Daarnaast heeft La Palma, het groene Canarische eiland, een unieke onderwaterwereld. Je zult versteld staan van het bijzondere landschap en het uitbundige leven onder water. Duiken op La Palma is voor iedereen, voor de beginnende duiker maar ook als je al wat meer duiken hebt gemaakt. Alleen, met niet-duikende partner, met de duikclub, de gehele familie; iedereen zal aan zijn trekken komen op La Palma.

Maar we doen nog meer. We kunnen bijvoorbeeld een leuk huisje of appartement voor je regelen aan de zonnige westkant en in de buurt van het duikcentrum. En we kunnen een auto voor je klaar zetten op het vliegveld of bij je hotel. Stuur ons een e-mail en vraag naar de mogelijkheden! Je bent van harte welkom in onze Casa de Buceo, het duikhuis op La Palma!

Nanneke en Joost, info@casadebuceo.nl 

Las Cabras en de schildpad

turtleLas Cabras is één van de duiklokaties op La Palma, aan de zuidoostkant van het eiland. Een bijzondere plek en onder water kenmerkt deze plek zich door de kleurrijke begroeiing op de rosten en een stijlwand naar een onpeilbare diepte. En sinds kort heeft een schilpad besloten om daar te gaan wonen. Bijna elke duik komen we hem wel tegen. Nu maar hopen dat ie daar nog een tijdje blijft. De schildpad is een vrij kleine karetschildpad (Eretmochelys imbricata en is bij vlagen zeer nieuwsgierig. Hij kan soms minuten lang met je meezwemmen totdat ie het zat is en weer zijn eigen weg volgt. We hebben ook een kort filmpje die je hier kunt bekijken…